dimecres, 13 de març de 2013

Conferència "Impostos: Reformes necessàries"


Us enviem la invitació per assistir a la tercera cita del Cicle de debats: Alternatives a l'Actual Model Econòmic sobre "Impostos: Reformes necessàries” organitzat per la Fundació Nous Horitzons, en col·laboració amb el grup de treball  Iniciatives per al Decreixement,  que se celebrarà el proper dijous 21 de març a les 18'30 hores a la seu de la Fundació Nous Horitzons (Passatge del Rellotge, 3. Barcelona). En aquesta ocasió comptarem amb la participació de Jordi Roca, catedràtic de teoria econòmica de la UB, de Ignasi Puig, ENT Medi Ambient  i Gestió. Enginyer industrial i doctor en ciències ambientals i de Antoni Duran-Sindreu, professor associat d’economia aplicada, sistema fiscal espanyol i règim i règim fiscal d’empresa a la UPF, economista , assessor fiscal i membre de l’Asociación Española de Asesores Fiscales i Lluís Torrens,  àmbit de polítiques econòmiques d’ICV,  que serà l'encarregada de moderar el debat.

Aquest cicle té l'objectiu de mostrar  experiències i alternatives en l'àmbit de l'economia. Creiem que és una bona oportunitat per conèixer de primera ma altres propostes i encetar debats i reflexionar sobre les alternatives a l'actual sistema econòmic.

Us agrairem que ens feu arribar la vostra confirmació bé responent aquest mail o bé trucant al telèfon 93 301 06 12 ( preguntar per Rosa Mateu o Sandra Cruz). 


Cap comentari:

Publica un comentari