dimarts, 21 de febrer del 2012

Xerrada Sobre DECREIXEMENT a Barcelona

 
El proper DIJOUS 1 DE MARÇ,  xerrada sobre DECREIXEMENT, la qual s'emmarca dins el Cicle Alternatives al Sistema.  

A les 7 de la tarda del proper dia 1 de març  al local d’Àgora Catalunya (Plaça de Catalunya 9, 4t-2a, cantonada amb Rambla de Catalunya) es presentarà el model de decreixement sostenible com a mètode per reduir l'escala actual de producció i de consum i alhora aconseguir un major benestar humà i una millora de les condicions ecològiques i de l'equitat en el planeta.

Aquest model fa una crida per a un futur en què les societats visquin dins les seves possibilitats ecològiques, amb economies obertes, localitzades i els recursos més ben equitativament distribuïts a través de noves formes institucionals democràtiques. El decreixement no sols qüestiona la centralitat del PIB com a objectiu de la política general, sinó que proposa un marc per a la transformació a un nivell inferior i sostenible de producció i de consum, una contracció del sistema econòmic per deixar més espai per a la cooperació humana i els ecosistemes.


François Schneider, Marta Conde i Filka Sekulova seran les persones encarregades de presentar aquest model el proper 1 de març. Tots ells són membres de Recerca i Decreixement (R+D), associació acadèmica dedicada a la recerca i a l'organització d'esdeveniments al voltant  de la temàtica de decreixement.
Mes informació, aquí


Aquesta xerrada és gratuïta.
L’aforament és limitat, per això cal que t’inscriguis prèviament enviant un correu a comunicacio@nova.cat


En aquest enllaç trobaràs més informació sobre tot el Cicle Alternatives al Sistema, on un dijous al mes Nova-Innovació Social et presentarà models i propostes innovadores per avançar cap a la transformació social i sortir de l'actual crisi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada